Hollands Wondere Wereld: Alles is mogelijk!

Hollands Wondere Wereld Museum Mannequins is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar geschiedenis. in 1995 begon Jasper Holla het bedrijf.

Wij denken in oplossingen
Door te innoveren, anders te denken, het zien van oplossingen en niet denken in problemen groeit het bedrijf elk jaar. Wij verkopen onze producten wereldwijd, tot en met huiskamer-musea  op de meest afgelegen eilanden. We zoeken en regelen we net zo lang totdat we de producten met de ideale verzendmethode kunnen versturen.

Uw contactpersoon
Jasper Holla is uw contactpersoon  voor uw orders en verzoeken. Hij spreekt Nederlands, Duits en Engels. Hij zal u door onze website loodsen en u adviseren over bestaande producten en door u gewenste maatwerk producten. Gerda Holla, de vrouw van Jasper, is verantwoordelijk voor de boekhouding en logistiek.

Keuze voor iedereen!
Van basic low budget etalagepoppen tot superrealistische museumfiguren. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie. De producten die wij in ons magazijn op voorraad hebben kunnen wij direct versturen. Bij maatwerkproducten dient u rekening te houden met een productietijd. Wij hebben een oplossing voor vrijwel elke wens en budget.

Bronzen beelden, artefacten en diorama’s
We ontwerpen en produceren bronzen standbeelden, kunstvoorwerpen uit elk gewenst materiaal en bouwen complete decors in musea, zoals oorlogsgebieden, straten, huizen, nachtclubs, enz. Verras ons met uw projectwensen, zodat wij het beste uit onszelf kunnen halen om uw project perfect op te leveren.

Onze kernwoorden
Persoonlijk contact, punctueel, goed advies, kwaliteit, efficiëntie, geen vertragingen, snel antwoord, zeggen wat je bedoelt en doen wat je belooft zijn onze kernwoorden.

Bezoek onze showroom
Wees welkom in onze showroom. Maak een afspraak om onze aanwezige modellen te bekijken of uw project te bespreken.  Wij hopen u te verrassen met onze vaardigheden en voeren graag opdrachten uit voor u.

Hollands Wondere Wereld VOF wordt geleid door Jasper en Gerda Holla. (foto: Noordhollands Dagblad)

Wij leveren uitgebreide diensten aan instellingen en particulieren:

Een (privé-)museum beginnen en wat wij voor u kunnen betekenen

U heeft een fantastische verzameling, maar nog niet de moeite genomen om deze tentoon te stellen voor u zelf, vrienden en/of publiek. Wij kunnen u behulpzaam zijn uw collectie tentoon te stellen, te conserveren voor de toekomst en te beschermen en beveiligen tegen invloeden van buitenaf. Met andere woorden: het oprichten van een museum. U bent niet alleen met uw idee en vele verzamelaars zijn u al voor gegaan.

Wij kunnen natuurlijk behulpzaam zijn met het leveren van anonieme of levensechte figuren als presentatie/drager van uniformen en/of kleding uit een bepaalde tijdsperiode. Buiten dat kunnen wij u ook begeleiden bij de bouw van het museumpand, de inrichting, interieur, vitrines, diorama’s, audio, film en filmzaal, belettering, reclame en alles wat bij het bouwen van een museum komt kijken.

Aanpassingen en/of uitbreidingen van bestaande musea zijn natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u interesse in onze adviezen en hulp en wilt u eventueel een prijsaanbieding? Neemt u dan contact met ons op!

Contact met de webredacteur

Bas Holla (Nog een Holla? Ja, de jongere broer van Jasper.) onderhoud de website, de sociale media en maakt de productfoto’s.

Opmerkingen en vragen over de site zijn altijd welkom!

bas@museummannequins.com

HWW Museum Mannequins is sponsor van handbalteam Hauwert C1.